antradienis, liepos 14, 2009

Rankinė "Mohnbluten - Vogel"

Pagaliau turėjau laisvą savaitgalį, per kurį pasisiuvau rankinę su Acufactum paukštuku "Mohnbluten - Vogel". Iš pat pradžių buvau pasirinkusi visai kitos spalvos, margą liną šiai rankinei, tačiau paskutinę minutę bederinant nusprendžiau panaudoti vienspalvės avietinės, tikros vasariškos spalvos liną. Na, ir rezultatu likau visai patenkinta... Gavosi tokia ryški, sakyčiau gana žaisminga, rankinė. Rankinės dydis 38 x 36 cm.
Taigi, ...ir aš turiu rankinę !

7 komentarai:

  1. Tikra vasariška rankinė! Labai dailiai pasiūta
    Linksmuolis paukštukas :)))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Merginos, gal galite man paaiškinti kaip įdėti į dienoraštį nuotraukas iš picasos puslapio, na, kad paspaudus ant nuotraukos atsidarytų picasos puslapis su ta nuotrauka. Bandžiau tai daryti rašydama pranešimą per įkelti paveikslėlį ir tada per įkelti paveikslėlį iš interneto, bet nieko nesigauna...

    AtsakytiPanaikinti
  3. rankinė tiesiog kvepianti vasara, ryški, patraukli:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sandra, tavo rankinė nuostabi!
    Apie Picassa... Aš keliu fotografijas iš Picassos ir darau taip: atsidarau Picassos albume tą foto, kurią noriu įkelti, tada šone yra užrašas 'Saitas į šią nuotrauką', pasirenki dydį ir nusikopijuoji 'Įterptas paveikslėlis' kodą, jį įklijuoji į savo pranešimą dienoraštyje. Tai ir viskas.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Dėkui visoms už pagyrimus! Rima, dėkoju už paaiškinimą.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Nerealiai graži, fantastiškai viskas suderinta! Susipavydėjau :)

    AtsakytiPanaikinti